Nyhetsarkiv

Nyheter

I övre vänstra hörnet på hemsidan finns nu en karta över kräftlotterna. Klicka på bilden med kartan, klicka därefter på Öppna i meddelanderutan. Därefter visas en ny bild där det framgår vilka lotter som är lediga (grön), reserverade (gul), samt arrenderade (röd). Håll muspekaren över lotten för att se numret. Uppdatering sker allteftersom lotterna reserveras och betalas.

Läs hela inlägget »

Pga rådande omständigheter ställs tyvärr årets boule-turnering in. Vi vill särkerställa att vi inte bidrar till smittspridning.

Läs hela inlägget »

Vattnet

Provtagning utförd enligt rutin och resultatet visar tjänligt vatten. Tänk på att vara sparsam med vattnet nu när det är så torrt.
​​​​​
Läs hela inlägget »

Som säkert de flesta har förstått måste vi tyvärr ställa in midsommarfirandet på Burnäset i år. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Styrelsen önskar er alla en fin midsommar och hoppas att ni finner egna sätt att fira dagen!

Läs hela inlägget »

I år är det ingen bestämd dag för boule-spel utan dag bestäms vecka för vecka beroende på vädret. Vill du vara med på sms-utskick, kontakta hansnorberg@hotmail.com
​​​​​​

Läs hela inlägget »

Länkar

-

Senaste nyheter

Arkiv