Info från Vattenkommittén

Under vecka 30 kommer Vattenkommittén gå igenom alla tomtserviser för kontroll av dess funktion. I de fall där det förekommer läckage så kommer servisen bytas vid ett senare tillfälle, en kontroll av att det finns avstängningskranar in till varje fastighet kommer även att utföras.

Då vi själva inte vill koppla isär anslutna slangar så är det bra om husägarna är på plats vid kontrollen och kan göra de vid behov. Det är också bra om vi inte behöver avsätta för många dagar av vår tid för ovanstående kontroller, kan ni inte närvara så är det bra om ni kan skicka någon annan som kan hjälpa dig och i sista hand så meddelar ni någon i vattenkommittén och bestämmer tid för kontrollen vid senare tillfälle.

Vi kommer att börja på Måndagen den 20 juli och räknar med att vara klara till Onsdagen den  22 juli. Vi kommer att gå igenom i ordning Sjöbackavägen, Stubbvägen, Barkvägen, Klavevägen, Timmersvansen, Yxvägen, Fällkilen och sist Sågvägen.

Tack på förhand vattenkommittén.

Bo Lindberg                         Lars Schenström                  Carl-Johan Böttinger
072-3334940                       070-9687443

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter