Höstens röjar- och städdag

Nu är det hög tid att anmäla ER till höstens röjar- och städdag.
Dag och Datum: Lördagen den 17 oktober
Tid: kl. 09:30
Plats: Burnäsets loge

Vår arbetsuppgift blir att samla ihop skräp, gamla båtar och bryggrester utmed stränderna som vi lägger på en uppsamlingsplats på parkeringen vid iläggningsrampen. Förutom städning utmed stränderna ska vi samla ris till högar som vi sedan eldar upp.

Föreningen kommer att bjuda på enklare förplägnad. Eftersom vi ska ha förplägnad behöver vi ta upp anmälan för att kunna göra en rätt beställning och att det ska räcka till alla.

Sista anmälningsdag: Onsdagen den 14 oktober

Anmälan till: Göran tel: 53104 el 070-5411144 det bästa är via mailen goran.klaesson@telia.com

I början på september gick skogskommittén tillsammans med Johnny runt och gjorde en inventering av stränderna utmed Saltern på Burnäset. Resultatet i form av omärkta båtar/kanoter och skräp finns dokumenterat, Klicka här.

En stor eloge till många som har städat och märkt sina båtar, bryggor m.m. Vi i styrelsen är glada för det arbetet ni gjort, till er som ännu inte hunnit eller haft möjlighet så kan vi bara vädja om att även ni städar och märker era ägodelar innan städdagen.

Styrelsen genom
Ordförande
Leif Johansson

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter