Reparation av läckage i stora vattenverket

På söndag den 10 april kommer Vattenkommittén att stänga av vintervattnet på följande stickvägar/vattenposter:

  • Klavevägen
  • Stubbvägen
  • Barkvägen
  • sjöbackavägen.

Åtgärden görs för att byta ett antal ventiler i stora vattenverket, vi har under vintern haft ett "läckage" på ca. 500 liter per dygn som behöver åtgärdas innan sommarvattnet sätt på. Arbetet är beställt av Bravida som kommer kommar att utföra arbetet under kommande vecka. Det som eventuellt kan "sinka" arbetet är om ventiler inte är standard och finns i lager hos Bravida utan måste beställas.

När åtgärderna är klara kommer sommarvattnet att sättas på så snart det bara är möjligt.
 
OBS! För att minimera vår arbetsinsats och undvika förseningar av ingångsättningen av sommarvattnet ber vi Er alla kontrollera så att ni inte har några ventiler öppna. Om någon ventil skulle vara öppen är risken stor att vi uppfattar det som ett läckage på systemet och tvingas stänga ner sommarvattnet igen för att påbörja flesökning, tack för er förståelse och hjälp.
 
Vattenkommittén genom
Ordförande
Leif Johansson

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter