Nyhetsarkiv

Nyheter

Det kommer att spelas boule under sommaren men dag och tid kan variera. Kontakta Hans Norberg om du vill vara med på en sändlista på sms.

Läs hela inlägget »

Vid årsmötet informerade vi om en ny rutin vad gäller möjlighet att köpa ved av föreningen, i den mån tillgång finns, t.ex. efter vindfällen eller nedtagning av annan anledning. Se under nya rubriken om arbetsbeskrivningar som uppdateras årligen.

Läs hela inlägget »

Välkomna att delta i den återkommande vårliga städdagen i Burnäset. Vi återgår till gamla rutiner och lägger städdagen dagen efter stämman, Söndagen den 30 april kl 9.00 2023. Ni städar era respektive områden under ledning av era områdesvärdar. Vi behöver dock en del folk med samling vid Logen för att fortsätta med fårstaketet, lite städning i/vid Logen mm. Anmäl er till: Jan Toräng 070–3395440 eller Lars Schenström 070–9687443

Läs hela inlägget »

Välkomna till årsmötet i logen lördagen den 29 april kl. 11.00! Handlingar är utskickade via mail, brev, samt publiceras här

Läs hela inlägget »

Vi har planerat stänga av sommarvattnet söndagen den 20/11. Om kylan slår till kan vi bli tvingade att stänga av tidigare.
Varje tomtägare skall stänga sin ”egen” ventil (obs ej servis-ventilen i backen) och tömma ledningen från den till eget hus. Öppnas inte igen förrän i vår när vi har satt på vattnet.
Hälsningar, Bosse/Vattenkommittén

Läs hela inlägget »

Länkar

-

Senaste nyheter

Arkiv